STOMAL
brama,ogrodzenie STOMAL
O nas

Wykonujemy kompleksowe instalacje grzewcze z wykorzystaniem odnawialnych źródeł energii. Modernizujemy i budujemy od podstaw!

Czytaj więcej
automatyka bram STOMAL
Nasze projekty

Na instalacje wykonane przez naszą firmę udzielamy 5 lat gwarancji. Wykonujemy darmowe oględziny oraz wycene kosztów inwestycji.

Czytaj więcej
elektryka STOMAL
Skontaktuj się z nami!

Poszukują Państwo doświadczonej firmy wykonującej instalacje grzewcze w tym z wykorzystaniem odnawialnych źródeł energii? Jeśli tak, jesteśmy do Państwa pełnej dyspozycji!

Czytaj więcej

Ugradbeni Sistemi


Saznajte tko prodaje i gdje kupiti proizvod quot Ugradbeni i odvodni sistemi GEBERIT quot od tvrtke obrta ĐURKIN d o oUgradbeni uređaji Kuhinjske nape Perilice posuđa Saznaj više O kategoriji Arhiva Klima uređaji i dizalice topline Hlađenje i grijanje Zidni split sustavi Kazetni sustavi Podno stropni sustavi Podni sustavi Kanalni sustavi Mobilne klime Multi split sustavi Dodaci za klima uređaje Toplinske pumpe Saznaj više O kategorijiUgradbeni elementi Mreža Lista Quick View 0 out of 5 TESLA Ugljeni filter za nape 17, 90 KM Dodaj u korpu Compare Add to Wishlist Quick View 0 out of 5 TESLA Ugljeni filter za nape 20, 90 KM Dodaj u korpu Compare Add to Wishlist …3 999, 00 kn Dodajte u košaricu Dodajte u listu želja Usporedite Hladnjak ugradbeni WHIRLPOOL ART 98101 Posebna cijena 4 079, 20 kn Redovna cijena 5 099, 00 kn 20 1019kn Dodajte u košaricuUgradbeni zvučnici Ekskluzivni proizvodi, 100 sigurna kupovinaUgradbeni uređaji akcije i popusti Prikaži po stranici Sortiraj prema Kupnjom HAIER kućanskog uređaja, u periodu od 02 01 2022 do 30 06 2022 , ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije 2 godine redovne 3 godina dodatne garancije , uz obaveznu online registraciju unutar 30 dana od datuma kupnje, na garancija haier hrGORENJE frižider ugradbeni RKI4182E1 sa FrostLess tehnologijom koja smanjuje stvaranje leda u zamrzivaču Veliki kapacitet za spremanje namirnica u frižderu zahvaljujući širokim policama u frižderu i vratima Jaka rasvijeta unutar friždera za jasnu vidljivostYamaha Ugradbeni Zvučnici najbolja ponuda HiFi Sistema i Uređaja Nove Boje Zvuka su glavni dobavljači u Hrvatskoj Servis Besplatna Dostava ZagrebUgradbeni hladnjaci i zamrzivači Liebherr zamrzivači ladičari napravljeni su od visokovrijednih materijala, savršena obrada do u detalje, najmoderniji postupci izrade i tehnologiju koju posjeduju jamče već poznatu Liebherr kvalitetuPlanirajte svoj sljedeći projekt s BAUHAUS uslugom najma strojeva Olakšajte si poslove u kući, vrtu i na gradilištu bez velikih investicija Uređaje koje rijetko koristite pronaći ćete u BAUHAUS ovoj usluzi najma strojeva – praktično, povoljno i uz fleksibilnu naknadu Više informacija Paket za sasvim bezbrižnu montažuAktivni ugradbeni elementi , Poluvodovi, Senzori, Ugradbeni elementi pribor, OptoelektronikaPogledani proizvodi Grohe Rapid SLX Vodokotlić ugradbeni 2 287, 69 kn kom Voxort Belle je dodan a u košaricu Otvorite košaricu Povezani proizvodi Sveukupno 0, 00 kn Uključen PDV Preuzimanje u FT 0, 00 knWhirlpool ARG 8511 ugradbeni hladnjak U periodu 01 01 30 06 2022 kupnjom uređaja ostvarujte pravo na 3 godine produženog jamstvaWhirlpool ugradbeni hladnjak odlikuju posebna polica za boce 6th SENSE senzori koji automatski smanjuju temperaturu u vašem uređaju prilikom stavljanja novih namirnica i na taj način efikasno smanjuju potrošnju energijeWeb shop sa vrhunskom ponudom tehničke robe i bijele tehnike sa povoljnim cijenama Savjeti prilikom kupnje i brza isporuka na kućnu adresu 01 6217 808Ugradbeni električni uređaji Novosti COVID 19 LOCO otvoren Dobro došli, svi saloni ponovo rade Sistemi LOCO Novo u Namještaj LOCO Sistemi BOX i FELIX Još lakše u LOCO Od sada možete još lakše da nas nađete Otvoren salon u ModričiDometic CoolMatic CRX 140S ugradbeni hladnjak cca 130 lit 119 11 INOX vrata, 12 24 V DC 100 – 240 V 14 880, 00 KN 1974, 92 EUR 13 392, 00 KN 1777, 42 EURUgradbeni montažni bazeni Bazen Styria 490 x 300 x 120 cm Bazen je izrađen od kvalitetnog lima, koji osigurava iznimnu trajnost S ovom vrstom bazena možete lako izgraditi vlastito kupalište Cijena 10 999, 99 Kn Bazen Styria 623 x 360 x 150 cmAparati za kavu Za uživanje u kavi sa svim osjetilima odaberite samostojeći ili ugradbeni Miele aparat za kavu Naši aparati za kavu usavršili su pripremu raznovrsnih specijaliteta od kave zahvaljujući savršeno usklađenom sustavu Specijalitete od kave možete vidjeti, mirisati, osjećati, čuti i posebice okusitiUgradbeni ormari Moderan, ugradbeni ormar danas je nezamjenjivi dio gotovo svakog stana jer nam pomaže riješiti brojne probleme s prostorom Prođite po ugradbenih ormarah Pogledajte sve Ugradbeni ormari S Alplesovim ugradbenim ormarom, rađenim po mjeri, dobit ćete prostor za pohranu prilagođen vašim individualnim potrebama i željamaUgradbeni program Specifikacije TEP ugradbenog programa Specifikacije prema VDE 0620 Materijal poliamid Izvedba kvalitetna i jednostavna izvedba Preuzmite TEP ov katalog elektroinstalacijskih uređaja Rasvjeta Cestovna i urbana rasvjeta KAOS 1, KAOS 2Geberit Duofix Sigma – ugradbeni vodokotlić Geberit podžbukni vodokotlići namijenjeni su modernim kupaonskim instalacijama, a poznati su po svojoj iznimnoj pouzdanosti Geberit Duofix Sigma je instalacijski sustav iznimnih funkcija i karakteristika, za sigurno i dugotrajno korištenje uz maksimalnu udobnost Vodokotlić je neizostavan element svake kupaonice, važno je odabratihome novosti trgovina internet trgovina fiziČka trgovina koŠarica naplata smart home prana rekuperatori solargaps – smart solarne rolete profi opremaStereo sustavi Ugradbeni zvučnici KEF Ugradbeni Zvučnici Prikazujemo 1–24 od 38 rezultata KEF Ci100 2QR 1, 499 00 kn PDV uključen KEF Ci100QS 1, 499 00 kn PDV uključen KEF Ci130 2CR 1, 499 00 kn PDV uključen KEF Ci130 2CS 1, 499 00 kn PDV uključen KEF Ci130ER 999 00 kn PDV uključen KEF Ci130QRUgradbeni vodokotlići Geberit klasici su moderne kupaonske instalacije i već ih više od 50 godina koriste milijuni ljudi širom svijeta Poznati su po svojoj poslovičnoj pouzdanosti Svaki se vodokotlić prije isporuke ispituje na nepropusnost 25 godina dostupnosti rezervnih dijelova osigurava dugoročnu sigurnostUgradbeni uređaji Kuhinjske nape Perilice posuđa Saznaj više O kategoriji Arhiva Klima uređaji i dizalice topline Hlađenje i grijanje Zidni split sustavi Kazetni sustavi Podno stropni sustavi Podni sustavi Kanalni sustavi Mobilne klime Multi split sustavi Dodaci za klima uređaje Toplinske pumpe Saznaj više O kategoriji3D SISTEMI BEDEKOVIĆ j d o o je poduzeće koje svoju djelatnost usmjerava na projektiranje i opremanje interijera i eksterijera Tu smo ukoliko trebate izradu i montažu sobnih i ulaznih drvenih vrata, montažu namještaja, stubišta od masiva i pločastog materijala Usmjereni smo na Vaše zamisli i želje, te nam je glavni cilj da ostvarimo te zadržimo Vaše zadovoljstvoNRKI2181A1 Kombinirani hladnjak zamrzivač ugradbeni shop 732565 nrki2181a1 kombinirani hladnjak zamrzivac ugradbeni 278 Brand Gorenjeirb workshop, poreč, 2008 tmk2200 ugradbeni računalni sustavi 2 2 2 1 7 6 6 5 4 3 8 8 8 8 8 5 5 9 10 8 11 11 11 9 9 1 vehicle control unit vcu 2 motor bogie 3 driver s cab air conditioning unit 4 auxiliary power supply asu 5 traction converter tcu 6 7 8 door control unit dcu 9 bogie control unit bgcu 10 man machine interface visualization unit mmi 11 12 bogie control unitVisoka tehnologija suvremenih ložišta na drva jamči učinkovito izgaranje drva, uz jednostavan i moderan dizajn za impresivan dojam u interijeru Kamini za centralno grijanje sadrže ugradbeno ložište na drva s kotlom za zagrijavanje vode Temperatura koja se razvija u ložištu, prenosi se cirkulacijom vode kroz cijevi novog iliVrhunski ugradbeni zvučnik ultra slim dizajna plitka dubina ugradnje Potpuno zatvoreni zvučnik osigurava da driveri imaju odgovarajuću količinu zračnog prostora kako bi pružili najbolju izvedbu bez obzira na instalaciju Specifikacija engl 3 Way, Shallow Depth, Tuned Port, Magnetically Shielded Steel EnclosureServisna mreža Jamstvo 5 godina Ekskluzivno u Fero Term u Paket miješalica ugradbeni set Hansgrohe Logis E Sastoji se od Podžbuknog osnovnog seta Hansgrohe iBox universal • prikladno za sve završne setove za tuševe, kade i podžbukne termostate • priključni navoj Rp 3 • rotacijski simetrična montažaframe – ugradbeni desk 2 0 bath 2 0 pure ugostiteljstvo amp industrija etherma solid etherma ez direktno grijanje serena eco zaŠtita od smrzavanja grijanje otvorenog prostora krovna podruČja amp cijevi podruČja cijevi amp pipe pribor za instalaciju sustavi upravljanja ugradbeni zidni termostati sklopke radio termostati sklopkeUgradbeni i odvodni sistemi GEBERIT pošaljite upit Geberit razvija, proizvodi i prodaje visokokvalitetne, inteligentne proizvode i sisteme za kupaonice i sanitarije Oni su u svijetu pojam za najvišu kvalitetu i inovativnost u sanitarnoj tehnici Nudi instalacijske sisteme za opskrbu vodom i odvodnju vode, vodokotliće, tipke za aktiviranjeThe need for high conversion efficiency from one voltage level to another is increasing every day This paper provides an overview on DC DC buck converter which is controlled by the Arduino compatible microcontroller A buck converter steps down voltage from its input to its output which depends on duty cycle D which is controlled by PWM pulse – width modulation signal from …Kada govorimo o proizvodnji svježe hrane, pune ukusa i nutritivnih vrijednosti, priroda je oduvijek znala šta je najbolje Ona proizvodi odgovarajuću kombinaciju sunca, svježeg zraka i vlažnosti za optimalan rast i maksimalan okus Zato novi NatureFresh ugradbeni frižideri i zamrzivači Gorenje oponašaju prirodne uslove održavajući proces fotosinteze, kontrolišući nivo vlažnosti iNeto zapremina odeljka za zamrznutu hranu 69 L HarvestFresh Inspired by nature, powered by light 2 odvojena sistema hlađenja, bez prenošenja mirisa Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke Gdje kupiti Lista želja BCNE400E50SHN Ugradbeni frižider sa zamrzivačem Zamrzivač na … dnu, 69 cmVentilator CATA ugradbeni DUCT IN LINE 100 270 BESPLATNA DOSTAVA 657, 49kn Bez poreza 525, 99knSamsung ugradbeni kombinovani frižider BRB26600FWW EF Time se i mnogo brže postiže potrebna temperatura A sistem hlađenja može raditi manjim intenzitetom što mu produžava trajnost Duža svježina hrane Funkcija All Around Cooling Pobrinite se da sva vaša hrana bude pravilno hlađena Ravnomjerno hlađenje ravnomjerno hladi svakiUgradbeni računalni sustavi u vertikalnim transpornim sustavima zgradarstva Znanstvena grana rada Arhitektura računalnih sustava zn polje računarstvo Zadatak završnog rada Projektirati, izgraditi i evaluirati sustav vertikalnoga transporta u stembenim zgradama, dizalo, uporabom mikroupravljačkih sustavaUgradbeni frižider sa zamrzivačem Zamrzivač na vrhu sa jednim vratima, 54 cm BDSA180K2S BEKOKarakteristike Tip proizvoda Frižider ugradbeni Model LNT2LF18S Boja Bijela Sistem hlađenja Low Frost Dimenzije 1772 x 548 x 549 mm Kapacitet hladnjaka 195 l Kapacitet zamrzivača 72 l Potrošnja el energije 272 kWh godišnje Opis Hladnjak sa zamrzivačem 500 ColdSense vraća adekvatnu temperaturu za 40 brže od standardnih hladnjaka nakon …Ugradbeni zvučnici Bez zvučnika reprodukcija glazbe ili bilo kakvih drugih audio materijala nije moguća Međutim, vrlo često stvarni uvjeti u praksi diktiraju da oni budu diskretni, praktično nevidljivi ili da zadovolje još poneki dodatni uvjet poput npr da budu vodootporni, točno zadanih dimenzija, oblika ili slično , a da pri tomeTel 387 33 714 510 Poslati poruku e pošteUgradbeni frižider Samsung BRB26713EWW EZ No Frost tehnologija Izbjegnite trošenje vremena i energije u odmrzavanje frižidera All Around Cooling Pobrinite se da pravilno rashladite svu hranu SpaceMax™ Tehnologija Visokoefikasna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove znatno tanjim Svježina bez zamrzavanja No…Ugradbeni hladnjaci sa zamrzivačem svježa i zamrznuta hrana nadohvat ruke Naši ugradbeni hladnjaci sa zamrzivačem nude veliku praktičnost i ispunjavaju sve potrebe koje se očekuju od modernog rješenja za hlađenje besprijekorno se uklapaju u svaki dizajn kuhinju, a uz to su neizmjerno praktični Rashlađenu hranu možete izvaditi bezRefrigerator door has plenty of storage for the largest glass or plastic bottles A special fence holds the items in place to prevent it from moving and damage while the door is opened or closedAktivni ugradbeni subwoofer sa 2 1 sustavom D pojačala, snaga 80W za sub 2x35W satelitsko pojačalo, 7 quot woofer 7 quot radijator, dimenzije 550 x 165 x 300 mm, frekvencijski raspon sub 32 Hz 6dB, niskopojasni filter 50 250 Hz za pojačalo subwoofera, 12 dB 80 Hz za satelitsko pojačalo BASS EQ 5 10 13508BPSanitarni ugradbeni sistemi Jednostavni, praktični i već desetljećima dokazani montažni elementi služe za pričvršćivanje sanitarne keramike kao što su viseća WC školjkaGORENJE frižider ugradbeni RKI4182E1 sa FrostLess tehnologijom koja smanjuje stvaranje leda u zamrzivaču Veliki kapacitet za spremanje namirnica u frižderu zahvaljujući širokim policama u frižderu i vratima Jaka rasvijeta unutar friždera za jasnu vidljivostUgradbeni konektor za mrežne ure ‘aje za napajanje, montaža na tiskane pločice 6 5mm 2 1 i FC681465P Cliff Kat br 735705 18, 00 Kn isporučivoKolpa San kupaonska kada s četiri obloge Samson 180 160 40 14 288, 10 kn 12 144, 89 kn Dodaj u listu želja Dodaj u košaricu Brzi pregled 15 UsporediUgradbeni kamini Unesite toplinu i jedinstven ugođaj u Vaš dom uz seriju ugradbenih kamina koje možete prilagoditi svom dizajnu interijera Dimovodne cijevi Tvrtka Thermia proizvodi artikle za dimovodni priključak kamina na drva i kamina na pelete u prmjerima od 80 mm do 200 mm, u debljinama od 1, 2 mm do 2, 0 mmpretvorba istosmjernog napona baterije u izmjenični 230VAC, 50Hz ulazni naponi 24VDC, 48VDC, 110VDC ili 220VDC izlazni napon 230 VACOvlaštena servisna mreža 30 partnera u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Srbiji Za Yanmar motore i rezervne dijelove i Plastimo sigurnosnu opremu Prijava za klijente Saznajte više Novo Hibridni sustavi Hibridni sustavi sa 4LV i 8LV serijom motora Elektromotori lokalne proizvodnje snage 10 12 16 18 20kWTRENUTNA PONUDA 60, 00 kn Redovna cijena 150, 00 kn Do isteka 2 dana, 20 sati, 49 minuta Broj ponuda 2 Licitiraj Numark Groove Tool RS igle Par TRENUTNA PONUDA 39, 00 kn Redovna cijena 186, 00 kn Do isteka 2 dana, 20 sati, 49 minuta Broj ponuda 0 Licitiraj Audiophony PREZONE642 pretpojačaloViva – bicikli nove generacije Brendovi Prethodno Sljedeće Provjereni brendovi sa garancijom Najbolji odnos cijene i kvalitete Obezbjeđena servisna mreža Postojanost i iskustvo Pogledaj ponudu Ne propustite priliku da za svoj novac dobijete najvišeIzrađena od kvalitetne tkanine Zaustavljanje u jednom od pet različitih položaja Plastični nasloni za ruke koji se mogu podesiti Podesivi naslon za glavu, leđa i sjedalo Jamstvo 3 godine €823, 15 €699, 68 Uklj PDV Više o proizvodu PonudaVaše ideje pretvaramo u stvarnost Da bi prostor u kojemu boravite činio ugodu i zadovoljstvo izrađujemo sve vrste namještaja po mjeri Vašeg prostora Prostor u kojemu boravimo odraz je nas i našeg stila življenja Kreirajte s nama život po Vašoj mjeri Okupljamo stručnjake koji svojim znanjem i iskustvom mogu uspješno odgovoriti naHP 250 G7 I3 8GB 256 FHD Docking konektor Grafika Integrated Lokalizacija tastature SLO CRO Max Proširivost 16GB Slobodan memorijski slot 1 TIP memorije DDR4 2666 MHz Operativni sistem Free DOS Rezolucija ekrana 1920 x 1080 Tip ekrana Anti Glare VGA Memorija Shared Kapacitet baterije mAh 41WHrZEISS VISUPHOR 500 – Digital Phoropter Subjektivna jedinica za refrakciju iz ZEISS a kombinira uspostavljene procedure s inovativnim i intuitivnim korisničkim konceptom Omogućuje korisniku da se usredotoči isključivo na interakcije pacijenata tokom kontrole vida Kombinacija digitalnog foroptera, VISUPHOR 500 i sistema grafikonaSchachermayer online Katalog Bilo da se radi o okovima, radnoj odjeći, strojevima ili kuhinjskim u Schachermayer online katalogu naši kupci mogu online naručiti više od 100 000 atrikala Digitalna Schachermayer trgovina pruža mogućnost ciljane pretrage u …Kupi Tehniku Web trgovina Zašto Kupi Tehniku Korisnička podrška Posjetite naš Salon Servis aparata Recikliranje aparata 061 091 091 387 33 725 123 387 33 725 129 0 proizvoda 0, 00 KMUgradbena perilica posuđa Beko DSN 04310 X Perilice posuđa , Perilice posuđa ugradbene , Ugradbeni aparati 644, 00 KM 579, 60 KM Opis proizvoda Beko perilica posuđa DSN 04310 X Brand Beko Postavljanje proizvoda Ugradbeni Kapacitet 13 kompleta Dimenzije VŠD 85x60x60 cm Broj programa 4 Energetska klasa A Buka 52 dBA PolaPogledani proizvodi Grohe Rapid SLX Vodokotlić ugradbeni 2 287, 69 kn kom Voxort Belle je dodan a u košaricu Otvorite košaricu Povezani proizvodi Sveukupno 0, 00 kn Uključen PDV Preuzimanje u FT 0, 00 knNakon dugogodišnjeg rada u servisiranju brodskih i izvanbrodskih motora kao ovlašteni serviser Mercury , Mercruiser i Mariner motora , 1994 godine osnovali smo tvrtku K W Nautik Servis d o o u Zadru , kako bi smo proširili našu djelatnost i pružili još potpuniju i kvalitetniju uslugu U našoj tvrtki nudimo Vam servis, veleprodaju iSe mark d o o Bjelovarska 36a, 10360 Sesvete tel 01 2009 060, fax 01 2000 446 e mail se mark se mark hrhome novosti trgovina internet trgovina fiziČka trgovina koŠarica naplata smart home prana rekuperatori solargaps – smart solarne rolete profi oprema♦ MUSIC MAX trgovina ZAGREB KingCross, Škorpikova 34 10000 Zagreb Hrvatska HR 385 0 1 349 86 69 Foto galerija ♦ MUSIC MAX trgovina LJUBLJANA Šmartinska 106 1000 Ljubljana Slovenija SI 386 0 1 600 27 85 Foto galerija ♦ MUSIC MAX trgovina MARIBOR Partizanska 44 2000 Maribor Slovenija SI 386 0 2 228 16 00 Foto galerijaPrije 2 sata NOVO Cazin Vodootporna šperploča 2500x1250x9mm 27228 169 KM Prije 4 dana NOVO Cazin Set za graviranje brušenje A02 12186Korisnički priručnici Bolje se upoznajte sa svojim kućanskim uređajem Uz Boscheve korisničke priručnike Za sve Boscheve proizvode dostupna je sveobuhvatna dokumentacija koja uključuje vrijedne informacije o održavanju, rezervnim dijelovima i rješavanju manjih problema Treba vam samo E Nr broj modela ili puni naziv modela vašegHladnjak za vino AMICA WCB1K54B24 1, ugradbeni , 24 boce, 45 cm, 63 l, energetski razred G, crni 24 boca 63 lit Crna vrata Ugradbeni u element ReverziKupite odmah novi Samsung Galaxy Z Fold 3 5G preklopni telefonUgradbeni raunalni sustavi Skripta DC istosmjerni motor Elektromehaniki ureaj koji istosmjernu struju pretvara u rotacijsko gibanje Ako se rotor istosmjernog motora mehaniki spoji sa izvorom rotacijskog gibanja na izvodima e se inducirati napon, prema pravilu desne ruke, ime je realiziran istosmjerni generator Nain rada Armatura odnosno namotaj je spojen na …Skupno pakiranje Preuzmite PDF datoteku s karticom proizvoda u cijelosti izrađen od pocinčane čelične ploče 0, 8 mm, lasersko rezane plastificirana prednja strana, potpuno uklonjiva boja bijela podesiva dubina podesiva visina trake za postavljanje razdjelnika uključene u set sustav zaključavanja pomoću novčića kovanicenekorišten proizvod bio web povrat kompletan i ispravan ambalaža djelomično oštećen nekoliko manjih površinski ogrebotina u unutrašnjostiUgradbeni protustrujni sustavi standardni Prikaz Proizvođači stavki po stranici Na zalihi Speck Pumpen 6 1 2 Protusmjer Badu Jet Super Sport II, 75 m3 h, 3 kW, 400 V, 2 mlaznice, 75 mm Cjevi Uključene ID 30020 Snaga 3 kW Napon 400 V Priključak 75 mmSIEMENS Ugradbeni električni šporet garancija kvalitet povoljno bijelatehnika sarajevo tehnikaUgradbeni frižideri 11 Zamrzivači 6 Vinske vitrine 3 Pranje posuđa 49 Samostojeće mašine za suđe 30 Ugradbene mašine za suđe 19 Kuhanje i pečenje 229 Štednjaci 32 Ugradbene pećnice 46 Ugradbene ploče 50 Kuhinjske nape 65 Ugradbeni setovi 3 Mikrovalne i mini pećnice 29 Rešoi 4 Veš mašine i sušilice 102 VešKuhinje po mjeri Sav namještaj, kuhinje i ugradbene ormare izrađujemo isključivo prema prostoru i željama kupca Nudimo i ugradbene aparate za kuhinje renomiranih proizvođačaGeberit ugradbeni sustavi za ispiranje Piše Promo Objavljeno 01 srpanj 2016 14 10 Mnogi ljudi nakon izgradnje ili adaptacije vlastitog doma shvate da su nešto trebali učiniti drugačije, no tada se javlja problem jer je često prekasno za naknadne promjene ili je naprosto preskupo Ovakva se situacija osobito odnosi na kupaonicu, zbogAdresa Fra Gabre Grubišića 19, 88340 Grude Email info orbiter g com Telefon 387 39 660 600Frizideri najveci izbor svi brendovi na jednom mestu Najnize cene u Srbiji Prodaja na rate cekovima sa 0 kamate, krediti na 48 meseciPreuzmite mobilnu aplikaciju iOS Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema , izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna Više informacija Kontakt JUB d o o Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj T 387 33 69 22 45 E jub jub baSustavi grijanja sve su napredniji i pametniji, čuvaju okoliš i štede nam novac Izazovi novog doba, prvenstveno pandemija, potaknuli su nas i da više vremena provodimo kod kuće, a onda je sasvim razumljivo i da se želimo u svojim domovima osjećati ugodno i opušteno To podrazumijeva dizajnerska rješenja koja nam omogućavaju da iGROHE Luxury fittings for exceptional bathrooms and kitchens Our range of bathroom taps, showers, shower heads and kitchen mixer taps includes designs to …Ostale su jos 4 nagrade Račune za drugi krug možete slati do 24 02 2019 Prvi krug nagradne igre završava danas 24 01 u 18 00h U prvom krugu dodjeljujemo tri nagrade mašina za veš, mašina za sudje i konvektor Svi računi koji ne budu izvučeni u prvom krugu i dalje sudjeluju u izvlačenju u drugom krugu za preostale nagradeSteakhouse Pro 98 Onyx, hladnjak za meso, 1 zona, 98 litara, 1 25 C, ekran osjetljiv na dodir, panoramski prozor Prava zrelost za potpuno iskustvo u …Ugradbeni ormari VIK IVERALI Namještaj po mjeri Ugradbeni ormari Pojam „standardni ugradbeni ormar s kliznim vratima“ podrazumijeva ugradbeni ormar po mjeri, visine od poda do stropa prostorije, širine od zida do zida prostorije ili od zida prostorije do zaključne stranice u slobodnom prostoru 04020404 In Time Express Autoput za NoviHrane kroz terminal W serija, Nazivni presjek 4 mm , izravnaugradnja Ovaj tekst je strojno prevedenTelefoni i fax uređaji Telefoni i fax uređajiUgradbeni uređaji Kuhinjske nape Perilice posuđa Saznaj više O kategoriji Arhiva Klima uređaji i dizalice topline Hlađenje i grijanje Zidni split sustavi Kazetni sustavi Podno stropni sustavi Podni sustavi Kanalni sustavi Mobilne klime Multi split sustavi Dodaci za klima uređaje Toplinske pumpe Saznaj više O kategoriji3 999, 00 kn Dodajte u košaricu Dodajte u listu želja Usporedite Hladnjak ugradbeni WHIRLPOOL ART 98101 Posebna cijena 4 079, 20 kn Redovna cijena 5 099, 00 kn 20 1019kn Dodajte u košaricuUgradbeni hladnjaci bogata ponuda različitih marki, dizajna i materijala Provjerite ponudu u trgovinama Harvey Norman i na web stranici Proizvođač LiebherrAktivni ugradbeni elementi , Poluvodovi, Senzori, Ugradbeni elementi pribor, OptoelektronikaUgradbeni montažni bazeni Bazen Styria 490 x 300 x 120 cm Bazen je izrađen od kvalitetnog lima, koji osigurava iznimnu trajnost S ovom vrstom bazena možete lako izgraditi vlastito kupalište Cijena 10 999, 99 Kn Bazen Styria 623 x 360 x 150 cmGORENJE frižider ugradbeni RKI4182E1 sa FrostLess tehnologijom koja smanjuje stvaranje leda u zamrzivaču Veliki kapacitet za spremanje namirnica u frižderu zahvaljujući širokim policama u frižderu i vratima Jaka rasvijeta unutar friždera za jasnu vidljivostYamaha Ugradbeni Zvučnici najbolja ponuda HiFi Sistema i Uređaja Nove Boje Zvuka su glavni dobavljači u Hrvatskoj Servis Besplatna Dostava ZagrebPlanirajte svoj sljedeći projekt s BAUHAUS uslugom najma strojeva Olakšajte si poslove u kući, vrtu i na gradilištu bez velikih investicija Uređaje koje rijetko koristite pronaći ćete u BAUHAUS ovoj usluzi najma strojeva – praktično, povoljno i uz fleksibilnu naknadu Više informacija Paket za sasvim bezbrižnu montažuAparati za kavu Za uživanje u kavi sa svim osjetilima odaberite samostojeći ili ugradbeni Miele aparat za kavu Naši aparati za kavu usavršili su pripremu raznovrsnih specijaliteta od kave zahvaljujući savršeno usklađenom sustavu Specijalitete od kave možete vidjeti, mirisati, osjećati, čuti i posebice okusitiUgradbeni električni uređaji Novosti COVID 19 LOCO otvoren Dobro došli, svi saloni ponovo rade Sistemi LOCO Novo u Namještaj LOCO Sistemi BOX i FELIX Još lakše u LOCO Od sada možete još lakše da nas nađete Otvoren salon u ModričiUgradbeni uređaji Kuhinjske nape Perilice posuđa Saznaj više O kategoriji Arhiva Klima uređaji i dizalice topline Hlađenje i grijanje Zidni split sustavi Kazetni sustavi Podno stropni sustavi Podni sustavi Kanalni sustavi Mobilne klime Multi split sustavi Dodaci za klima uređaje Toplinske pumpe Saznaj više O kategorijiIndustrijski i ugradbeni sustavi Naslovnica Industrijski i ugradbeni sustavi Industrijski i ugradbeni sustavi Industrijski i ugradbeni sustavi Info Ovaj predmet nije moguće upisati Sveučilište Jurja Dobrile u Puli A Zagrebačka 30 52100 Pula Hrvatska T 385 52 377 000 F 385 216 416 E ured unipu hrPogledani proizvodi Grohe Rapid SLX Vodokotlić ugradbeni 2 287, 69 kn kom Voxort Belle je dodan a u košaricu Otvorite košaricu Povezani proizvodi Sveukupno 0, 00 kn Uključen PDV Preuzimanje u FT 0, 00 knUgradbeni vodokotlići Geberit klasici su moderne kupaonske instalacije i već ih više od 50 godina koriste milijuni ljudi širom svijeta Poznati su po svojoj poslovičnoj pouzdanosti Svaki se vodokotlić prije isporuke ispituje na nepropusnost 25 godina dostupnosti rezervnih dijelova osigurava dugoročnu sigurnostVentilator CATA ugradbeni DUCT IN LINE 100 270 BESPLATNA DOSTAVA 657, 49kn Bez poreza 525, 99kn3D SISTEMI BEDEKOVIĆ j d o o je poduzeće koje svoju djelatnost usmjerava na projektiranje i opremanje interijera i eksterijera Tu smo ukoliko trebate izradu i montažu sobnih i ulaznih drvenih vrata, montažu namještaja, stubišta od masiva i pločastog materijala Usmjereni smo na Vaše zamisli i želje, te nam je glavni cilj da ostvarimo te zadržimo Vaše zadovoljstvoVisoka tehnologija suvremenih ložišta na drva jamči učinkovito izgaranje drva, uz jednostavan i moderan dizajn za impresivan dojam u interijeru Kamini za centralno grijanje sadrže ugradbeno ložište na drva s kotlom za zagrijavanje vode Temperatura koja se razvija u ložištu, prenosi se cirkulacijom vode kroz cijevi novog iliUgradbeni i odvodni sistemi GEBERIT pošaljite upit Geberit razvija, proizvodi i prodaje visokokvalitetne, inteligentne proizvode i sisteme za kupaonice i sanitarije Oni su u svijetu pojam za najvišu kvalitetu i inovativnost u sanitarnoj tehnici Nudi instalacijske sisteme za opskrbu vodom i odvodnju vode, vodokotliće, tipke za aktiviranje125, COVID 19 LOCO otvoren Dobro došli, svi saloni ponovo rade Novo u Namještaj LOCO Sistemi BOX i FELIX Od sada možete još lakše da nas nađete Danas je otvoren novi salon u …12 Laki ugradbeni dijelovi Laki ugradbeni dijelovi zip svi detalji vezani uz Laki ugradbeni dijelovi na jednom mjestu Datoteke se preuzimaju klikom na desni gumb miša quot Spremi link kao quothome novosti trgovina internet trgovina fiziČka trgovina koŠarica naplata smart home prana rekuperatori solargaps – smart solarne rolete profi opremaBarkod čitači stolni, ugradbeni POS TOUCH sistemi AIO POS printeri Magnetni i RFID čitači kartica Potrošni materijal termo role, riboni Zamjenski toneri ORINK brother HP Samsung Lexmark Kyocera Canon Xerox Epson Memorije, USB stickovi, SD kartice Ostalo Sredstva za čišćenje ekrana RASPRODAJA ZAŠTITNA STAKLAUgradbeni kombinirani hladnjaci Ugradbeni hladnjaci s jednim vratima uklonite Ugradbeni kombinirani hladnjaci širine 91 i 76 cm Ugradbeni zamrzivači ladičari Ugradbeni potpultni zamrzivači ladičariUgradbeni računalni sustavi u vertikalnim transpornim sustavima zgradarstva Znanstvena grana rada Arhitektura računalnih sustava zn polje računarstvo Zadatak završnog rada Projektirati, izgraditi i evaluirati sustav vertikalnoga transporta u stembenim zgradama, dizalo, uporabom mikroupravljačkih sustavairb workshop, poreč, 2008 tmk2200 ugradbeni računalni sustavi 2 2 2 1 7 6 6 5 4 3 8 8 8 8 8 5 5 9 10 8 11 11 11 9 9 1 vehicle control unit vcu 2 motor bogie 3 driver s cab air conditioning unit 4 auxiliary power supply asu 5 traction converter tcu 6 7 8 door control unit dcu 9 bogie control unit bgcu 10 man machine interface visualization unit mmi 11 12 bogie control unitUgradbeni ormari mogu biti izrađeni od bilo kojeg materijala punog drveta, iverice, mdf ili osb Budući da su ormarići izrađeni po mjeri, možemo odabrati i dijelove i značajke koje će sadržavati U ormar možemo staviti police, izvlačne police, ladice, mrežaste košare, ormariće, dizače i vješalice za hlače itdUgradbeni zvučnici Bez zvučnika reprodukcija glazbe ili bilo kakvih drugih audio materijala nije moguća Međutim, vrlo često stvarni uvjeti u praksi diktiraju da oni budu diskretni, praktično nevidljivi ili da zadovolje još poneki dodatni uvjet poput npr da budu vodootporni, točno zadanih dimenzija, oblika ili slično , a da pri tomeUgradbeni kombinirani hladnjak zamrzivač Gorenje RKI4151P1 je ugradbeni integrirani hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje Obujam rashladnog dijela je 162L, a obujam zamrzivačkog dijela je 50L Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka električne energije je 15h, a …Samsung ugradbeni kombinovani frižider BRB26600FWW EF Time se i mnogo brže postiže potrebna temperatura A sistem hlađenja može raditi manjim intenzitetom što mu produžava trajnost Duža svježina hrane Funkcija All Around Cooling Pobrinite se da sva vaša hrana bude pravilno hlađena Ravnomjerno hlađenje ravnomjerno hladi svakiKarakteristike Tip proizvoda Frižider ugradbeni Model LNT2LF18S Boja Bijela Sistem hlađenja Low Frost Dimenzije 1772 x 548 x 549 mm Kapacitet hladnjaka 195 l Kapacitet zamrzivača 72 l Potrošnja el energije 272 kWh godišnje Opis Hladnjak sa zamrzivačem 500 ColdSense vraća adekvatnu temperaturu za 40 brže od standardnih hladnjaka nakon …Ugradbeni frižider sa zamrzivačem Zamrzivač na vrhu sa jednim vratima, 54 cm BDSA180K2S BEKOGeberit Duofix pruža prilagođena rješenja za montažu na mjestu ugradnje Osim toga, sistemske šine i stupovi visine etaže Geberit Duofix omogućuju izradu kompletnih sistemskih zidova Geberit DuofixTip uređaja Ugradbeni Vrsta frižidera Jedna vrata Vrsta sistema hlađenja Statični Ukupna bruto zapremina 315 L Ukupna neto zapremina 309 L Neto zapremina frižidera 309 L Energetska klasa F Broj polica frižidera 7 Broj ladica za svježu hranu 2 ProSmart Inverter motor Ne Funkcije i karakteristike Led Illumination…This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the websiteTel 387 33 714 510 Poslati poruku e pošteSve naše proizvode možete pregledati prije plaćanja SearchAktivni ugradbeni subwoofer sa 2 1 sustavom D pojačala, snaga 80W za sub 2x35W satelitsko pojačalo, 7 quot woofer 7 quot radijator, dimenzije 550 x 165 x 300 mm, frekvencijski raspon sub 32 Hz 6dB, niskopojasni filter 50 250 Hz za pojačalo subwoofera, 12 dB 80 Hz za satelitsko pojačalo BASS EQ 5 10 13508BPUgradbeni hladnjaci sa zamrzivačem svježa i zamrznuta hrana nadohvat ruke Naši ugradbeni hladnjaci sa zamrzivačem nude veliku praktičnost i ispunjavaju sve potrebe koje se očekuju od modernog rješenja za hlađenje besprijekorno se uklapaju u svaki dizajn kuhinju, a uz to su neizmjerno praktični Rashlađenu hranu možete izvaditi bezUgradbeni frižider Samsung BRB26713EWW EZ No Frost tehnologija Izbjegnite trošenje vremena i energije u odmrzavanje frižidera All Around Cooling Pobrinite se da pravilno rashladite svu hranu SpaceMax™ Tehnologija Visokoefikasna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove znatno tanjim Svježina bez zamrzavanja No…VENTILACIJE I KLIMATIZACIJE klima uređaji, rashladnici, ventilokonvektori te ostale vrste rashladnih sistema VODOMATERIJALA kompletni cijevni sustavi – cijevi za vodu, fitinzi za vodu, regulatori tlaka, bojleri, obični i ugradbeni sistem vodokotlića KERAMIKE široka ponuda keramičkih pločica, ljepila, fug masa i silikona, lajsniSustavi nude konvencionalnu izolaciju fasade dokazane kvalitete, kako na bazi EPS a tako i na bazi mineralne vune Svima je zajedničko to da se baziraju na kvalitetnim materijalima, koja godinama osiguravaju toplinu Vašeg doma Ako imate povećane zahtjeve što se tiče fasadnih površina, poput npr najvišeg stupnja otpornosti naOrange audio, auto akustika, auto radio, pojačala, zvučnici, subwooferi, montažni materijalOkrugli ugradbeni LED panel Model HS MB001 Snaga 12W Napajanje 85 265V 50 60Hz Boja svjetlosti 3000 3500K Boja panela Bijela Veličina 170x20mmRefrigerator door has plenty of storage for the largest glass or plastic bottles A special fence holds the items in place to prevent it from moving and damage while the door is opened or closedStolni ugradbeni sustavi Hladnjaci, zamrzivači i hladnjaci za vino Kombinacija hladnjaka i zamrzivača Zamrzivači i škrinje za zamrzavanje Hladnjaci za vino Hladnjaci Perilice posuđa Samostojeće perilice posuđa Ugradbene perilice posuđa Potpuno integrirane perilice ProfiLine perilice posuđa Sve perilice posuđaHL SIFONI Zadatak sifona je da odvodi upotrebljenu sanitarnu vodu Međutim, problem nastaje kada voda iz sifona ispari i dođe do povrata neprijatnog mirisa iz kanalizacije u veš mašinu Jedna od karakteristika HL ugradbenih sifona jeste kuglica u sifonskom delu u slučaju povrata neprijatnih mirisa, ali i lak pristup čišćenju
19 | 19 | 70 | 15 | 150